A kosár üres

ÁRU CSERÉJE, VISSZAVÉTELE

     

Tájékoztatjuk, hogy Ön a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

A terméket eredeti, sértetlen állapotában a visszáru levéllel vagy számlamásolattal együtt visszaküldheti címünkre.

A csomag visszaküldésének címe: Levi-max Kft., 4025 Debrecen, Nyugati u. 5-7.

Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. A Levi-max Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, hogy a visszáru levélre szíveskedjen ráírni új megrendelését (termék megnevezése, méret, összeg  megjelölésével), amelyet az eredeti feltételeink mellett regisztráltunk, és a kért árut Önnek szállítási költség nélkül megküldjük. Csereigény esetén a cseretermék beérkezése után bocsátjuk rendelkezésére a terméket.

Amennyiben a megrendelőlap nem került kitöltésre, úgy a visszaküldött termék árát küldjük ki az Ön címére, vagy a megadott bankszámlaszámra. Az összeget haladéktalanul, az elállást követően, legkésőbb 30 napon belül a Levi-max Kft. köteles visszatéríteni. Az áru személyes cseréjére nincs lehetőség.

Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A megrendelő az eredeti feltételek (akció vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos terméket választani, azonban akciós feltétellel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó akció vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható.

 

JÓTÁLLÁS

     

Jótállással kapcsolatos bármely igényét közvetlenül a Levi-max Kft-nél kell jeleznie a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén.

A megvásárolt termékekkel kapcsolatos minőségi kifogását az áru átvételétől számított 6 hónapon belül közölheti.

A jótállási igény a vásárlást igazoló számla bemutatásával érvényesíthető. A nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra a jótállás nem terjed ki. Ha az Ön által megvásárolt termék hibás, és a hiba oka nem az átadás után keletkezett, a terméket térítésmentesen kicseréljük, vagy kívánságára a kifizetett vételárat visszafizetjük.

A vásárlói kifogások intézésére egyebekben a Polgári Törvénykönyv, és a vásárlói kifogások intézésének szabályairól szóló rendelet az irányadók.